OVER ONS

begrip in de regio

BEHANDELINGEN

hoge kwaliteit

PRIJZEN

betaalbaar

ACTIES

nieuws

FOTO

collage

CONTACT

gegevens

 > over ons

WELKOM BIJ CARWASH AT HOME

 

Kom naar Carwash at home te Nederhorst den Berg voor een snelle en grondige reiniging van uw auto. In onze moderne werkplaats wordt uw auto krasvrij handmatig gereinigd! Voor autorijders uit de wijde omtrek is dat een goede reden om naar Nederhorst den Berg te komen. Met onze hogedruksproeier verwijderen wij eerst het zand en vuil van uw auto. Zodoende wordt voorkomen dat uw auto krassen kunt krijgen. Vervolgens wordt uw auto met de hand gewassen. Dankzij een beschermende waslaag blijft uw lak vervolgens in uitstekende conditie.

 

Onze filosofie is dat na een wasbeurt uw auto glanzend schoon moet zijn. Ook de velgen, een belangrijk onderdeel, verdienen een beschermlaag. Vuil krijgt hierdoor veel minder kans zich te hechten op lak en licht metalen velgen zodat uw auto zijn waarde behoudt. Dat kan alleen bereikt worden door handmatig te wassen, wasprodukten de tijd gunnen om in te werken en verschillende type wasprodukten te gebruiken

 

Carwash at home is tevens gespecialiseerd in het repareren van krassen, kleine lakschade's, steenslag, roest vorming en het professioneel reinigen van de binnenzijde. Ook beschikken wij over speciale apparatuur om geuren in uw interieur definitief te verwijderen.

 


 

Referenties

Milieu Voorwaarden Route

Carwash at Home
Jordy Draaiers
Nieuw Walden 80
1394 PE Nederhorst den Berg (Nabij Hilversum)
Telefoon: 06 - 27 08 43 33
E-mail: info@carwash-athome.nl

 

 

Handwassen

Stickers verwijderen

Interieur reinigen

Polijsten & waxen

Haal- en breng service

Antigeur behandeling

Steenslag lak reparatie